Coverband Got the VIBE!

Coverband Got the VIBE! biografie

Got the VIBE brengt je de eerlijke live band weer op de planken! Nix geen pretentieus net­niet-­coverbandje. Herontdek het juiste lekkere echte bandjes­gevoel bij de herkenbare muzikaal uitnodigende en verrassend uitgevoerde versies van je favoriete dans, feest, stamp en meezingers.

Got the VIBE brengt je de eerlijke live band weer op de planken! Nix geen pretentieus net­niet­coverbandje. Herontdek het juiste lekkere echte bandjes­gevoel bij de herkenbare muzikaal uitnodigende en verrassend uitgevoerde versies van je favoriete dans, feest, stamp en meezingers.

MET ERVARING AFGESTEMD REPERTOIRE
Van classics tot eighties, van lekkere soul, via enkele besten van Neerlands bodem (indien gewenst) tot nineties, zero’s en de leukste van NU. Het repertoire wordt afgestemd op de gelegenheid en alles kan langskomen maar dan in muzikale klasse uitgevoerd op een warm stijlvol podium met professioneel licht en geluid, door (in)credible muzikanten. Bandleden die insiders kunnen herkennen van toonaangevende artiesten en collegabands, die het publiek met liefde voor muziek onbekommerd laat swingen.

WARM HOUTEN INDUSTRIËLE PODIUM UITSTRALING
Het podium heeft met de sfeervolle real wood vintage drumstel, houten toetsen-setup, houten ombouw (plinten) en fraaie grote industriële lampen continue een heerlijk warme uitstraling. Het podium kan desgewenst (gratis) worden aangevuld met vintage houten TVs waarop visuals en video’s getoond worden die passen bij de song die gebracht wordt.

HIER WORDT ECHT MUZIEK GEMAAKT! – REAL MUSIC
Met een combinatie van passie voor feest en professioneel muzikaal vakmanschap gaat het vuur aan en het muzikale dak er altijd af bij de ritmesectie van 4 strakke mannen en de frontsectie van de 3 bevallige zangeressen.

ECHT LIVE! AUDIO EN VIDEO
De opnames zijn echt eerlijk live, dus géén her-opnames of nabewerking. Alle audio- en video-opnamen zijn genomen direct van een live optreden. Gewoon in simpel links en rechts opname via de zaalmengtafel. Er is dus geen sprake van een studio-opname, mooi maken door afterdubs of een andere handige digitale correctie. We spelen trouwens alles gewoon ouderwets live: je hoort de band zoals ook in de zaal te horen is: ruw, puur & live! Omdat het geen gepolijste studio-opnames zijn geeft het een natuurgetrouw beeld van het feestje dat de band kan bouwen. Hier wordt echt muziek gemaakt!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 4295 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling