Crazy Guitars

Crazy Guitars

Crazy Guitars bestaat uit vijf fantastische muzikanten in een wisselende samenstelling. Snaarvirtuozen, een powerdrummer en zanger, zij spelen vanuit hun tenen om de zaal te laten bruisen. De crazy gitaristen die soms geluiden uit de gitaar halen die al even crazy zijn.

Onderdeel van de show is een DJ die het publiek opwarmt voor de grote show. Ondertussen warmen de gitaristen de fingers op, zodat ze meteen vol erin kunnen vliegen.

Samen met het publiek laten de gitaristen deze classic rockshow verworden tot een interactief dampend rockspektakel. U vraagt en wij spelen de zaal plat. Nooit geweten dat je een natuurtalent bent? Sta versteld van je eigen muzikale prestaties wanneer je plots met een gitaar om de nek de sterren van de hemel speelt. We zullen niemand vertellen hoe verdacht synchroon jouw gitaarpartijen lopen met die van de gitarist achter de schermen!!!

Anderhalf uur lang spelen ze de grootste classic rocksongs met superieure solo’s en duels waar de vonken van afspatten. Na de show pakt de DJ de zaak weer op en zorgt dat iedereen nog lang blijft doorfeesten.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling