Custom Made Trio

Custom Made Trio biografie

Arnoud van der Veen (zang en gitaar), John de pree (zang en Drums) en (Eric van Spreuwel Contrabas) draaien al vele jaren mee in de Nederlandse Rock’n’Roll-scene. Arnoud was jarenlang zanger/gitarist van de bekende band The Red Shots, waarmee hij over de hele wereld tourde.

Custom Made Trio speelt veel bekende en onbekende nummers die in de jaren ’50 werden uitgebracht op het legendarische SUN-label: oa Elvis Presley, Roy Orbison en Johnny Cash. Daarnaast komt ook de rockabilly-revival van rond 1980 voorbij, met oa The Stray Cats en Crazy Cavan. Afgezien van deze muzikale invloeden is de FUN-factor bij de Custom Mades net zo belangrijk. Zonder lol geen Rock’n’Roll…

Het draait bij Custom Made dus om 2 inspiratiebronnen: SUN en FUN! Of zoals ze zelf zeggen: ‘It’s only Rock’n’Roll but we like it’!

in short…

rockabilly- & rock’n’roll-trio
gitaar & zang, contrabas & zang, drums (3 personen)
versterkte of onversterkte optredens van 3×45 minuten (of 4×30)

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 850 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling