Da Vinci

Biografie Da Vinci

Zoals de grootmeester zelf zijn penselen ter hand nam om zijn doeken op te sieren, kleurt deze geoliede feestmachine uw feest of evenement. Samen met deze professionele band, gedragen door 4 enthousiaste mannen en een swingende zangeres, die alle jaren podiumervaring op één hoop hebben gegooid, zult u een avond beleven vol muzikale hoogtepunten.

U zult zich dus geen moment vervelen… Een prettig op uw feest afgestemd repertoire, 5-stemmige zang, en wisseling van instrumenten laten het podium tot leven komen! Rock, pop, disco, dance classics, latin, Nederlandstalige meebrullers, Da Vinci heeft ze allemaal paraat… Da Vinci neemt u mee langs de jaren ’70, ’80, ’90 en laat u uiteraard genieten van de hits die momenteel de top 40 bestormen. Aangevuld met een gezonde dosis muzikale humor en veel interactie met het aanwezige publiek zullen zij u én uw gasten een onvergetelijke avond bezorgen. Kortom, een 5 mans band met uitstraling die uw feest compleet kan maken. Een perfecte geluidsinstallatie, de computergestuurde lichtshow en een strakke podiumafwerking zijn het visitekaartje van Da Vinci.

Uw bruiloft, bedrijfsfeest, feesttent of evenement zal gegarandeerd een succes worden!

‘Da Vinci, top-entertainment voor ieder feest!’

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling