DaFunq!

DaFunq! biografie

DaFunq! is een eigentijdse, 9-persoons Funk,Soul en Dance formatie. Groovy en Funky, Herkenbaar en Dansbaar, Professioneel en Trendsettend!

DaFunq! speelt een ideale mix van de bekende Funk, Soul en Disco Classics, aangevuld met de beste Dance van de afgelopen decennia. Nummers die je niet verwacht….maar wel kent! Groovende drums, pompende bas, funky gitaarslagjes, vette toetsen, strakke blazers en 2 oog- en oorstrelende zangeressen zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Opgericht in de zomer van 2013, door een groep van enthousiaste ervaren muzikanten welke kwalitatief hoogwaardige muziek wilden maken, en nu klaar om zich aan het grote publiek te laten horen.

DaFunq! is de ideale band voor feesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals of andere evenementen waarbij behoefte is aan een spetterende live act.

DaFunq! bestaat uit 2 leadzangeressen, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en een complete blazerssectie met trombone, trompet en sax.

Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een knallende avond. DaFunq! heeft maar een doel: Compleet uit je dak!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1995 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling