De Bruiloftband

De bruiloftband biografie

De bruiloftband van Groningen zorgt voor een onvergetelijk feest. Deze band met maar liefst twee zangeressen maakt jullie bruiloft helemaal compleet!

De band is allround. Ze spelen vier sets. De eerste is om rustig om te kunnen schakelen naar het feestgedeelte van de avond. De drie sets daarna zorgen ervoor dat voetjes van de vloer gaan. Er komen allerlei nummers voorbij, Nederlandstalig, dance-classics, top 40 en nog veel meer.

Van tevoren neemt de bandleider contact met jullie op om van jullie te horen hoe het feest moet gaan verlopen.

Dat ene nummer dat herinnert aan jullie eerste ontmoeting of een nummer dat echt bij jullie past mag natuurlijk niet ontbreken op de mooiste dag van je leven. Daarom repeteert de band zodat ze voor jullie dat verzoeknummer als openingsnummer kunnen spelen.

Heeft jullie feest een thema? Dan past de band zich aan het thema aan. Ook dit neemt de bandleider persoonlijk met je door.

De bruiloftband heeft een geluidsetje tot 150 personen. Verwacht je nog veel meer mensen? Dan kan het setje uitgebreid worden.

Feest buiten Groningen? Informeer naar de reiskosten.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1540 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling