De Juf

De Juf

De nederpop-/rockband kent zijn oorsprong in 1996 en werd gestart vanuit popschool Rotterdam. Oprichter is zanger- saxofonist L?on Soeterboek. De band kende diverse bezettingen, maar vanaf 2005 speelt de professionele band in een vaste bezetting van conservatorium geschoolde muzikanten.

De Juf is een band met rijke ervaring. Na meer dan 15 jaar heeft de band, met zowel covers als eigen werk, al meer dan 700 optredens op haar naam staan! Ze stonden in voorprogramma’s van onder meer: De Dijk, Racoon, Skik, Blof, Jan Smit, de 3-j’s, Gerard Joling, Alain Clark, Roel van Velzen, Bert Heerink en een tour met de Girls wanna have fun. Ook vele festivals werden aangedaan zoals: Spijkenisse festival, Paradie- Overschie, Parkpop Mechelen, Hooikoorts festival, Zomerpop, Ridderpop, Bernissepop, Vlietpop.

Na twee albums, een single, videoclip, platenmaatschappij en impresariaat Blof verder, keerde De Juf in december 2011 weer terug naar haar oorsprong covers. Het spelen van coverliedjes staat weliswaar haaks op de zelfgemaakte liedjes, maar de band wilde weer ongecompliceerd feest maken. En dat kunnen ze als geen ander. Ze halen oude en nieuwe krakers van de jaren ’60 tot heden uit de kast. Dit ontaardt in een feest der herkenning. Nummers van Boudewijn de Groot, Polle Eduard, Klein Orkest, Toontje Lager, Doemaar, maar ook Blof, Jurk, De Dijk, van Dik Hout en Borsato zullen in een rap tempo voorbij komen.

Zeer energieke band, waarbij interactie met publiek centraal staat.

Video is van een akoestisch optreden.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling