De Richards

De Richards

Energieke drums, gitaar, bas en rock-strot gelardeerd met meerstemmige refreinen. En dan de opwinding wanneer het geheel lijkt op te stijgen! Met een verleden in Mannenkoor Karrespoor en Jovink & de Voederbietels, staan de bandleden van De Richards voor feestelijke dialectrock en buitengemeen groot spelplezier.

Het wordt door de band getypeerd als een versmelting van Jovink & de Voederbietels en Mannenkoor Karrespoor tot de nieuwe rock ’n roll-sensatie De Richards. Gitarist Richard Gorro Jansen (ex-Jovink & the Voederbietels) heeft namelijk een nieuwe band opgericht: de Richards. De band speelt naar verluidt stevige rock ?n roll in het dialect, met pakkende meerstemmige refreinen.

De Richards, met verder bassist Richard van der Zee, drummer Hans Mongo Bouwman (Jovink) en Robert Busscher (Boulevart, Blaas of Glory) in de gelederen. Richard van der Zee had ooit commercieel succes als componist en dirigent van Mannenkoor Karrespoor. Zo zijn de hits Mooi Man en Lekker Op de Trekker van zijn hand.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling