De Woudrukkers

De Woudrukkers

Vier ras-muzikanten die met elkaar werkelijk elke zaal plat spelen!! We gaan terug naar West-Friesland, waar het allemaal begon?

De beste mannen hebben in hun verre verleden stiekem shag gerookt en Zundapp gereden, goed volk dus. Ze besloten op het rechte pad te blijven.. door, jawel, muziek te gaan maken! Het rechte pad is inmiddels lekker bij gekromd, maar goed.

Rock ?n Loll! Van de Cats tot AC/DC en van boyband tot scheurende rock. De Rukkers spelen alles in hun Woudrukkers-Style: Muziek voor de echte feestgangers! Want dat is waar de mannen van houden maar het publiek ook!!!!

De Woudrukkers zijn zeker geen 13 in een dozijn bandje want die zijn er al genoeg en dat zijn we natuurlijk spuugzat!! De spanbandjes voor de tap leveren we evt bij!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1850 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling