DeBand.NL

DeBand.NL

Een Band is sfeerbepalend voor je feest. Met wervelende mixen (medleys) van bekende Engelse en de lekkerste Hollandse meezing, dans en feest krakers zet DeBand.NL de juiste toon op je feest. Op het podium gaat de band ook helemaal los, met een heavy party van hun overtuigende muzikaal, dans en feest enthousiasme!

DeBand.NL is meer dan de bekende cover of partyband met hun lekkere hits van bekende Engelstalige oude en nieuwe dans & feest classics. Met de beste bekende Nederlandstalige toppers en meezingers speelt deze band meer! DeBand.NL is meer dan de begeleidingsband van een bekende artiest met een niet aflatend enthousiasme in presentatie en muzikaliteit.

Elk optreden betreedt het 10 tal van DeBand.NL in volle overgave hetfeesttoneel. Het groovende tandem van drums en bas met de funky slagjes van gitaar plus de warme deken van de toetsensounds worden aangevuld met deknetterende en spetterende riffs van de 3 man sterke blazerssectie, waarbij het MFF zangtrio van een lekkere soulvolle zanger en de schoonheden van heerlijke zangstemmen van de beide zangeressen het levendige plaatje op het podium compleet maakt. DeBand.NL is eventueel aangevuld met een superoptreden van de bekende artiest van je keuze door muzikaliteit, ervaring en een levendige podiumshow de geruste keuze voor je ideaal geslaagde bedrijfsfeest. Aan de andere kant staat DeBand.NL daarnaast ook graag knus en persoonlijk weer lekker dicht op je publiek te feesten bij bruiloften of andere privé feesten. Ook kan de band(e) van 10 lekker ingehouden los gaan op elk openbaar feest of studentenfeest.

Het complete all-in pakket van de oogstrelende lichtshow en een aan de locatie aangepaste meer dan complete geluidsetup maakt DeBand.NL deonbekommerde klakkeloos juiste keuze voor je geslaagde feest.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 5295 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling