Desperado

Desperado

Specialisten op het gebied van country muziek en het begeleiden van country sterren uit USA. Ook voor top 100 muziek draaien zij hun hand niet om. Desperado bestaat al sedert 1975 en is daarmee één van de oudste bands van ons land. In al die jaren is deze band te allen tijde van hoog niveau geweest.

Vele honderden optredens in binnen en buitenland leidden vrijwel altijd tot uitstekende reacties.
De wortels liggen in de country muziek, maar de laatste jaren ontwikkelde Desperado zich ook in andere richtingen en moeiteloos speelt men top 40 en aanverwante muzieksoorten om op die manier zo “breed” mogelijk inzetbaar te zijn.

Desperado blijft evenwel de country muziek als basis houden, maar hun commerciële aanpak maakt hen uitermate geschikt voor evenementen van uiteenlopende aard.

Het streven van Desperado is hoogwaardige, professionele muziek brengen voor elk oor, dus ook voor hen die wellicht niet onmiddellijk country minded zijn. Het geluid en licht zijn in deskundige handen van Christ Driessen, een expert op het gebied van country en allround muziek.

Bij de optredens op de Western Experience in ‘s-Hertogenbosch en Rijswijk bleek dat de band over uitstekende instrumentalisten beschikt; als begeleidingsband stonden ze op het podium met: Ken Mellons, Larry Dean, Pam MacBeth, Mark Dreyer, John Permenter, Heather Miles, Jony Harms, Liz Meyer, Rob Crosby en G Thomas.

Toen Desperado als voorprogramma bij country legende Kenny Rogers speelde was hij daarvan erg onder de indruk: “A hell of a band” kreeg de band als compliment mee van deze US superster.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling