Disco Disciples

Biografie Disco Disciples

De Disco Disciples is een professionele disco-show band.

Sinds de oprichting in 1999 heefrt de band als swingend middelpunt van de avond al veel grote seventies feesten opgeluisterd in binnen- en buitenland.
Naast deze themafeesten spelen zij in discotheken in het hele land, op bruiloften en bedrijfsfeesten, horecagelegenheden en in clubs als Marcanti, Odeon, Escape, Meander en Heeren van Aemstel in Amsterdam.
Disco Disciples treden met enige regelmaat op op het zonnige eiland Curaçao, waar ze graag geziene gasten zijn in o.a. TuTu Tango, Cinko en cafe de Heeren.
Jaarlijks zijn zij in Dubai de vaste band bij het Oranjebal.

Ook in voorprogramma’s van grote artiesten zijn Disco Disciples niet vreemd, zoals onder meer Manuela Kemp, Boney M., Guus Meeuwis, Lee Towers en Lois Lane.

De bezetting is door de jaren heen nauwelijks veranderd. De zang wordt verzorgd door de fenomenale zangeres Astrid Oud. In Daan Guilliamse, als gitarist en zanger bij de band sinds maart 2013, heeft zij haar gelijke gevonden; beiden horen zingen is een waar genot voor het oor !

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling