D!k (Dik)

D!K biografie

D!K is begonnen in 2005 als Rob en Carlo.nl. Rob Hofstede en Carlo Cancedda vormden het duo en speelden hiermee op kleinere feesten en in verschillende horeca-gelegenheden. Door het samenstellen van een eenmalige gelegenheidsband leerden Rob en Carlo en Tim de Jager elkaar kennen. De gedachte om het duo om te vormen tot een volledige band bestond al langer en het duo besloot Tim te vragen om deel hiervan uit te maken. Voor drums werd Wim van der Molen benaderd. Wim speelde al zeven jaar samen met Tim in diverse bands. Er werd druk gerepeteerd en er ontstond een gevarieerd en eigentijds repertoire. De band was er klaar voor! Rob en Carlo.nl als band was geboren en begon snel naam te maken. Na een jaar als viertal gespeeld te hebben bleek de aanvulling van een toetsenist noodzakelijk voor een breder repertoire. Uit een andere band van Tim, Total Toets, werd toetsenist Rob van den Berg gevraagd om Rob en Carlo.nl te versterken.

Eind 2006 besloot Carlo de band te verlaten. De naam Rob en Carlo.nl moest vervangen worden voor een nieuwe naam. Na twee maanden discussiëren over welke namen geschikt waren, werd de definitieve naam gesuggereerd en besloten in vijf minuten: D!K

In het begin vonden de meeste optredens in cafés en andere openbare gelegenheden plaats. Door keer op keer de tenten op hun kop te zetten, begonnen steeds meer mensen interesse in ons te krijgen. We werden steeds meer gevraagd voor bruiloften, partijen en optredens op de diverse feestweken. We gingen meer repeteren om ons te verbeteren en ons repertoire divers en uitgebreid te krijgen. Door keer op keer van ieder feest een D!K feest te maken kregen diverse evenementenbureau`s ook interesse en werd er steeds vaker gebeld voor allerlei bedrijfsevenementen en festivals door heel Nederland.

De band heeft inmiddels meerdere eigen nummers uitgebracht zoals “Drekrees”, “Alles wat ik wil”, “Bledde Bier” en “Geen tijd voor mijn wijf”. Ook het nummer “Westland” werd uitgebracht waarmee ze de nummer 1 positie van de “Westlandse 100” veroverde. Uiteraard zijn we hier heel trots op!

Na een achttal fantastische jaren, zal ook dit jaar weer een D!K jaar worden!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1495 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling