EigenWeijs

Biografie EigenWeijs

EigenWeijs staat sinds 2013 op de bühne, en hoe! Op diverse podia hebben ze het publiek al kennis laten maken met hun vette en swingende Top 100 repertoire van o.a. het Goede Doel, Anouk, Daft Punk, Acda en de Munnik, Jamiroquai, Cher, Black Eyed Peas en ga zo maar door!

EigenWeijs is geformeerd rond de broers Elfred, Alderic en Leonard. Al jaren stonden ze samen op podia in verschillende bands en in verschillende samenstellingen. Na een korte pauze begon het weer te kriebelen en aangevuld met bekenden uit het verleden en een nieuwe zangeres was EigenWeijs al snel ontstaan.

EigenWeijs staat op de bühne met alleen de leukste hits van nu en toen, maar onderscheidt zich door net die ene hit te spelen die je al tijden niet meer hebt gehoord!Beukend dan wel ontroerend, krakend tot in zijn voegen en soms met een wel heel erg emotionele noot wordt het repertoire op een eerlijke, verrassende en eigenwijze manier gespeeld. De originaliteit van de nummers blijft uiteraard bestaan waardoor meezingen zeker kan!

Samengevat is EigenWeijs het gevoelige en ook swingende stemgeluid van Vera, Alderic s karakteristieke stem en akoestische gitaarpartijen, de keyboard-synthesizer sounds van Rene en groovy gitaarriffs van Elfred. Voeg hier de stuwende tandem van Leonard op drums en PP op bas aan toe en deze band zorgt wel voor plezier en enthousiasme in elke feesttent, zaal of café!

Kortom: Zij zijn EigenWeijs!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1995 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling