Face to Face

Face to Face

De moderne all-round band Face to Face is al vanaf 1993 een begrip in Noord Nederland. Met 60 optredens per jaar heeft de band een belangrijke rol mogen spelen in het succes van menig dorpsfeest.

Door het brede repertoire en het grote enthousiasme weten de ervaren muzikanten van iedere optreden een groot feest te maken. Mede door uitbreiding van de bezetting en professionalisering van de geluids- en lichtapparatuur weet de band een veelzijdige show neer te zetten. Face to Face is vooral bekend geworden door de vele optredens bij personeelsfeesten, bruiloften en vele dorpsfeesten. Tijdens festivals heeft de band in voorprogramma’s gespeeld van bekende artiesten zoals: Jan Akkerman, The Scene, Birgit, Bert Heerink, Nick en Simon e.v.a.

De bezetting van Face to Face is: Angelique van Laarhoven zang, Klaas Landstra bas en zang, Martin Stoter gitaar en zang, Paul Horjus toetsen en zang, Bert Vast drum / percussie.

Op het omvangrijke repertoire van Face to Face staan bekende covers, uiteenlopend van Golden Earring tot The Rolling Stones, van Queen tot Herman Brood, van Tina Turner tot Frans Bauer en vele anderen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1595 (excl. btw)

0 klanten waarderen ons gemiddeld met een 0/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling