Five Kings

Five Kings

Citaat Dagblad v/h Noorden: “De moderne blues waar Joe Bonamassa en Kenny Wayne Shepherd voor staan is eindelijk in Nederland geland”.

Five Kings is een Rock-Blues band uit het Noorden van Nederland. De vijf muzikanten brengen een schat aan ervaring mee, tezamen zo’n 250 jaar, zowel nationaal als internationaal.

De band Five Kings, opgericht in 2015, heeft reeds zoveel indruk weten te maken dat ze werden uitgenodigd te komen spelen op het jaarlijks terugkerende “Still Got The Blues Festival” bij Bruinsma Stadskanaal, waar ook dit jaar weer grote namen als Julian Sas, Ralph de Jongh en Richard van Bergens Rootbag geprogrammeerd stonden.

‘Vernieuwend’, ‘wat een energie’ ‘heerlijke muziek’ zomaar wat korte kreten na afloop van het publiek. Eén opmerking kwam steeds weer terug: ‘je kreeg contact met deze band’! Dat is waar de Five Kings voor staat; een rock-blues ervaring die je ervaart en samen met de band beleefd.

Five Kings, een band die zich onderscheidt door hun rauwe rock-blues, uitermate geschikt voor grote podia ’s en festivals. Five Kings is hierdoor een ‘unique selling point’ van formaat.

De Five Kings zijn ook te boeken met een energieke Classic Rock Show.Gebracht door rockers uit “hun” periode zodat de classic rock niet alleen een feest van herkenning zal zijn…. maar ook authentiek!!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling