Flame Coverband

Flame Coverband

FLAME Coverband “NEXT LEVEL” is een spetterende muzikale sensatie met energieke performers, bruisend van talent en ervaring.

Deze allround coverband kenmerkt zich o.a. door enthousiasme, interactie, professionaliteit veelzijdigheid en kwaliteit. De band biedt een concept waarbij men de totale ervaring van live muziek en entertainment zal ervaren.

Deze bijzondere live belevenis wil en mag je dan ook niet missen!!!

FLAME staat voor een top show, waarbij je wordt meegezogen in de muzikale wereld of the most famous dance classics, rock of the 80’s, trance of the 90’s tot oer-Hollandse meezingers en the most popular megahits uit de huidige charts, die elkaar in een razend tempo zullen afwisselen. Naast de vele muzikale hoogtepunten zal de show ondersteunt worden door vele special effects en graffics wat de show geheel van deze tijd maakt.

FLAME is een spetterende live belevenis met respect voor elke muzikale noot die wordt gespeeld. FLAME joins every party; geen enkel podia is hen te gek.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1695 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling