French Connection

French Connection

Veelzijdig, zeer breed repertoire, akoestisch of versterkt, op de achtergrond of in de spotlights: er zijn weinig gelegenheden waar het trio French Connection (3 stemmen, 2 gitaren en 1 contrabas) niet op zijn plaats is. Geen wonder dat veel organisatoren van zakelijke bijeenkomsten en feestelijke evenementen French Connection weten te vinden.

Het repertoire van French Connection laat zich moeilijk onder een noemer vangen. Het geoefende oor ontwaart een kleine dertig genres (acht decennia muziek uit vele werelddelen). Een minder geoefend oor geniet gewoon van de eigen stijl van het trio en de onvervalste swing.

Maar niet de muziek alleen maakt French Connection veelzijdig. Met ruim achttien jaar ervaring en een presentatie die varieert van bescheiden tot lichtelijk absurd, speelt het trio moeiteloos in op iedere zaal en elk publiek. Daardoor is ieder optreden tegelijk fris, speels en passend

De muziek en presentatie van French Connection lenen zich bij uitstek voor zakelijke bijeenkomsten. Wanneer het trio akoestisch speelt is het net zo mobiel als de gasten en heeft het ideale volume voor kleine zalen, een terras of de begeleiding van diners. Voor een groter publiek beschikt French Connection over een eigen installatie, waarmee het trio ook versterkt altijd verzorgd en verrassend compleet klinkt.

Maar hoe of waar French Connection ook speelt, een verzoekje roepen ze altijd wel op: We’ll meet again. Don’t know where, don’t know when….

French Connection speelt: gypsy-jazz, dixieband, ballads, rythm & blues, jump & jive, rock & roll, twist, belcanto, samba, merengue, tralalando, mambo, calypso, pop, soul, funk, ska, country, foxtrot, tango, wals, jazzwals, Engels wals.

French Connection speelde: op de pasar malam Den Haag, voor de top van AKZO, Nuon, VNU, etc. op de top van een duin tijdens het Oerolfestival, in de Amsterdam Arena, op zee aan dek van de “Rambler Rose”, bij Go Ahead Eagles (no-one goes where…), op het straatfestival in Avignon, voor een keur aan ondernemersverenigingen, rotary- & lionsclub, etc. in de Bijenkorf Amsterdam, op Papendal, Casino Scheveningen, voor de minister van Buitenlandse Zaken van Mexico op het Schelpdierengala, in verzorgingstehuis Den Ooiman (meezingen/meeneuriën toegestaan…), op de verjaardag van Jacques d’Ancona, in bijzijn van de koningin, tijdens de opening van het Gasuniegebouw, Fries Museum.

French Connection speelt ook op bruiloften en partijen; er mag gedanst worden, hoeft niet….

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1350 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling