Gooise vrouwen

Gooise vrouwen

Bij Gooise Vrouwen denkt men misschien automatisch aan het ‘lief en leed in het Gooi’, maar vanaf nu staat een avondje Gooise Vrouwen vooral voor een avondje Rock ’n Roll. Rock coverband Gooise Vrouwen bestaat uit een vriendengroep van vijf ervaren muzikanten die bij elk optreden van het podium afknallen. Ze spelen een zorgvuldig uitgekozen repertoire welke uiteen loopt van 60’s classics van Otis Redding, The Beatles en Elvis tot hedendaagse rock van Stereophonics, Coldplay en Kings of Leon.

Zorgvuldig omdat de liedjes perfect matchen bij het eigenzinnige stemgeluid van de leadzanger Daniel Boissevain (diverse films / Wild Romance / Doe Maar), aangevuld door het harde stemgeluid van Ricardo Pronk (Billy the Kit / Anouk) en de zwoele stem van Roland Dirkse (Anouk) zoals in de nummers ‘When Doves Cry’ (Prince) en ‘Feelin Allright’ (Joe Cocker). Ook gewaagde 80’s classics als ‘Tainted Love’ (Softcell) en ‘Once in a Lifetime’ (Talking Heads) worden in een eigen jasje gestoken. Rustige nummers als ‘Waiting on a Friend’ (Stones) en ‘High & Dry’ (Radiohead) ontbreken niet in het gevarieerde repertoire van de Gooise Vrouwen.

Samen met Andre Kemp (Billy the Kid / Kane) op drums en Wiboud Burkens (Marco Borsato) op toetsen brengen ze alleen de allerbekendste rockcovers. Kortom: Gooise Vrouwen staat voor spektakel en een onvergetelijke avond Rock / n Roll!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2950 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling