Groove Department

Groove Department

Groove Department is een top-100 coverband, gevormd door 9 enthousiaste jonge muzikanten die met hun spetterende blazerssectie en unieke arrangementen een nieuwe draai aan bekende nummers geven. De strakke ritmesectie en waanzinnige frontvrouw maken het geheel af. Sinds de oprichting in 2007 zijn er al vele successen behaald.

Zo ontvingen ze in 2009 de eerste juryprijs tijdens de halve finale van de Clash of the Coverbands in Paradiso. Ook deelden ze het podium met onder andere Bløf, The Vengaboys, Mooi Wark, Go Back To The Zoo, DJ Paul Elstak en Michel De Hey. De liveshows zijn een uitgekiende mix tussen populaire hits van nu en de classics van toen. Naast dat ze door heel Nederland shows weg geven, is de jaarlijkse Summertour van de band inmiddels een fenomeen. Frankrijk, Aruba, Bonaire en Curaçao zijn al ontdekt en dit smaakt naar meer!

Groove Department kan op verzoek in kleine bezetting een jazzrepertoire spelen om de avond met achtergrondmuziek stijlvol in te luiden en vervolgens in complete formatie de dansvloer op zijn kop te zetten.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling