Guilty Pleasure – music by request

Guilty Pleasure – music by request biografie

Guilty Pleasure is een interactieve coverband op basis van uw verzoekjes.

Niets is te gek…een Hollandse avond, ouderwets rocken een disco avond of rustig op de achtergrond…Guilty Pleasure heeft het allemaal in huis! Guilty Pleasure is een drie-mans formatie die de avond muzikaal vult aan de hand van de verzoekjes die het publiek aandragen.

Hoe werkt het?

Door middel van verzoek kaarten kunt u uw verzoekje bij Guilty Pleasure inleveren op het podium. Aan de hand van deze verzoekjes stelt Guilty Pleasure ter plekke uw muzikale avond samen. Zo krijgt uw feest een persoonlijke tint en heeft u een mooie greep uit de muzikale smaak vanuit het publiek.

Vanuit een, tot professioneel podium omgebouwd, mobiel vakantieverblijf (lees:caravan) voeren zij het publiek mee door de aangevraagde guilty pleasures.

Met humor en muzikale hoogstandjes, waarbij het publiek steeds weer wordt betrokken, maken zij er telkens weer een gigantisch feest van.

Zowel de GP Mobiel als de GP zaal show zijn van professioneel niveau. Van Klein tot groot, GP zorgt voor een passende geluidsset zodat het nooit te zacht of te hard wordt. De podium uitstraling is met zorg samengesteld en heeft een sfeervolle look.

De Mobiele request-show van GUILTY PLEASURE

De Mobiele pianoshow van Guilty Pleasure is Uniek in Nederland. De band bevindt zich in een caravan die tot professioneel podium is omgebouwd. Door de geheel geopende zijkant heeft u zicht op het podium. Deze unieke setting is uitermate geschikt voor Foodtruck festivals, buurtfeesten, braderieën, campings, markten, tuinfeesten ed. Eenvoudig overal te plaatsen.

“De Guilty Pleasure Mobiel is een unieke Eye-catcher voor uw evenement”.

Guilty Pleasure zaal show

Natuurlijk kunt u Guilty Pleasure ook gewoon voor op het podium boeken. Dus ook in de kroeg, feestzaal, feesttent, achtertuin of restaurants voelt Guilty Pleasure als een vis in het water. Door gebruik te maken van digitale techniek is het totaal volume net zo in te regelen van zacht tot knallend… Boek de Guilty Pleasure zaal show nu voor uw verjaardag, bedrijfs-evenement, feesttent, papieren, bronzen, zilveren, gouden, platina, albasten of gloednieuwe bruiloft.

Als wij op een podium of plekje in de zaal onze show neerzetten, hebben wij extra decor stukken om de show een professionele uitstraling te geven. Met licht elementen en achterdoeken geven wij het geheel een super uitstraling. Ook tijdens onze zaal show maken wij uiteraard gebruik van de verzoekkaarten.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling