Heavy Hoempa

Heavy Hoempa

7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan! Massive Brass Rock met een dikke ‘over the top’ knipoog naar de hardrock, door blazers met ballen. Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Rammstein, Metallica, Motörhead, Guns ‘n’ Roses, AC/DC.

En dat met een volume waar je haren van gaan wapperen! Speelden onder andere al op Festyland, de Zwarte Cross, Appelpop, Paaspop Schijndel en als support act voor de Duitse fun metal band JBO en zelfs Candy Dulfer!

De ideale act voor de opening van je hard rock café of gitarenwinkel, als surprise act op je motortreffen of personeelsfeest, als straattheater op het buurtfeest of festival dat je moet organiseren, als … Kortom: Heavy Hoempa!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling