Hillstreet

Hillstreet

In 2006 hadden Eddy (gitaar), Michiel (drums) en Sjoerd (bas/zang) al eens samen een gelegenheidsoptreden verzorgd. Dat was goed bevallen. Na een sabbatical van enkele jaren leek het de heren eind 2009 leuk om samen ‘weer wat met de muziek’ te gaan doen. Na enkele maanden muzieknummers uitzoeken en uitproberen in het repetitielokaal aan de Bergstraat in Merum werd de band uitgebreid met Jos en Jeroen op trompet. Wat een verrassing toen bleek dat Jos ook nog eens toetsen kon bespelen.

Nu nog een naam….aangezien het adres van het repetitielokaal de “Bergstraat” is, en een internationale carrière toch mogelijk moet blijven, is toen de naam Hillstreet Band gekozen. In juli 2010 was het eerste optreden een feit. Na het eerste jaar voornamelijk in en rond het eigen dorp optredens te hebben verzorgd werden ook verschillende optredens buiten het dorp gehouden.

Begin 2013 werd de band uitgebreid met Vicky op zang. Met de komst van Vicky is ook het repertoire fors uitgebreid en in 2016 heeft Michiel plaats gemaakt voor Ronald op drums.

Het doel van de Hillstreet Band is om elk jaar een paar leuke optredens te verzorgen met alleen maar covermuziek en zelf veel plezier te hebben op de bühne. De Hillstreet Band komt ook altijd pas een dag na het optreden de spullen ophalen….dat zegt waarschijnlijk al genoeg over de instelling….maar overal waar de Hillstreet Band heeft opgetreden zijn ze weer welkom voor nieuwe optredens.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1695 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling