Hit me!

Hit me!

De jonge jongens en dame van Hit Me! verzekeren u van een avond om niet te vergeten. De sets staan als een huis, gaan van Funk tot Dance, Pop, Rock en Groove en laten uw voeten dan ook niet stilstaan. Er mag gedanst worden!

Met energie, plezier en liefde voor muziek zullen zij uw avond sfeer geven. De volgorde van de set vormt zicht vanzelf door wat er vanuit het publiek gevraagd wordt. Dus moet het energie level een stapje terug? Hit Me voelt dat automatisch aan. Volle romige basgrooves, stuwende drums, opzwepend toetsenspel, knetterende gitaarpartijen en een dijk van een zanger zorgen voor een muur van muziek waar je niet omheen kunt. Aan kwaliteit geen gebrek.

Hit Me! is een 5-koppige feestband met veel speelervaring. De band speelt al jaren in het feesten- en partijen circuit en heeft al menige feesten op z’n kop gezet.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling