HotDamn Funk

HotDamn Funk biografie

Zin in een écht feest? Stop dan met zoeken..!

HotDamn Funk is een Funk band uit Zwolle e.o met een stevige live-reputatie. De band speelt de meest uiteenlopende muziek uit de jaren 70, 80, 90 en van nu, van funk soul en rock, dus livemuziek van A tot Z.

Deze zevenmans formatie speelt de allerlekkerste funk en soul, de swingendste danceclassics uit een rijk discoverleden. Een optreden van HotDamn Funk is dan ook een feest der herkenning. Pure muziek, gemaakt door een echte liveband.

HotDamn Funk speelt niet alleen in kleine of middelgrote kroegen, maar ook in feesttenten of poppodia. Of het nu gaat om nieuwjaarsdag, koningsdag of -nacht, stadsfeesten, muziekfestivals, bedrijfsfeesten of een studentenfeest: met HotDamn Funk is het pas echt partytime.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1250 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
 • Ervaringen

  5 / 5 sterren
  10/10

  "Joan"

  Een top band, niet twijfelen. Boeken!!!
  Toon meer