Hudson Five

Hudson Five

Opgericht mid jaren ’90, voert vanaf het eerste begin één ding de boventoon: Rock! De band werd opgericht door onder andere gitaristen Ron Tetteroo en Richard Evers. Korte tijd daarna kreeg de band een vaste bezetting met Paul de Jong op bas, zangeres Sandra van Adrichem en Frans Gebing (na 13 jaar vervangen door Julius Maatrijk) op drums, gevolgd door Chris Zegers als zanger.

De 6 Hudsons hebben als doel om van ieder optreden een klein festival te maken met louter headliners. De rockcovers die daarbij de revue passeren rollen hoog in de energie van het podium. Met een eigen sound en vibe worden tracks variërend van AC/DC, Foo Fighters en U2 tot rock van eigen bodem zoals Peter Pan Speedrock gespeeld.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 3975 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling