John-Boy & The Waltons

John-Boy & The Waltons

John-Boy & The Waltons geldt al vele jaren als een topband voor liefhebbers van Fifties en Sixties. Met prima muziek en een weinig gelikte maar des te vrolijker presentatie, krijgen deze kerels altijd de zaak aan de gang. Ze treden elke week een of twee keer op, en dat sinds 1989!

De Waltons speelden al op alle grote Nederlandse podia maar ook op in Spanje, Duitsland, België en Engeland. Zowel in 2003 als in 2006 stonden ze in hét Beatles-Walhalla: The Cavern Club in Liverpool. Een hele eer maar de kwaliteit van hun Beatles-covers is dan ook uniek. John-Boy speelt alle vroege hits zoals: Twist & Shout, Please Please Me, I Wanna Hold Your Hand en She Loves You. Maar ook nummers van Elvis, Chuck Berry, Carl Perkins, Rolling Stones, CCR, Johnny Cash en héél veel meer; dikke hits én vergeten liedjes.

Want erg nauw nemen ze het niet met de rock’n’roll. Je hoort ook ‘opgevoerde’ Country-originals voorbij komen en foute jaren ‘70-hits. Verzoekjes zijn altijd welkom. De Waltons kregen landelijk bekendheid met de single ‘(Let Me Be Your) Number 72’. Sindsdien zijn ze regelmatig te horen en te zien op radio en TV (oa Barend & Van Dorp, Radio 1 Journaal, KRO).

De derde en meest recente CD van de Waltons ‘Family Values’ kreeg lovende recensies. BlackCat Rockabilly (de grootste rock’n’roll site van Europa): “Fabulous musicianship and a great sound”. OOR noemt John-Boy & The Waltons “de ultieme party-band”. Dus… In cafés, op festivals en op feesten: lekkere rock’n’roll is altijd en overal lekker!

In short…
de groep : ouderwetse feestband die elke tent op z’n kop zet
de muziek : 50s & 60s Rock’n’Roll met veel uitstapjes
de bezetting : 4 personen – drie zangers, gitaren, bas & drums

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 850 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling