Leuk dat je er bent band

Leuk dat je er bent band

“De Leuk Dat Je D’r Bent Band” is al jaren de on verslagen topper in het feest maken….

Het begon allemaal in december 1996. Een groep Utrechtse studenten behaalde een finale-plaats op het grootste studenten-songfestival van Nederland. Hun derde plaats was goed voor een eigen nummer op de bijbehorende CD. Al snel kwamen de muzikanten tot de conclusie dat één nummer niet voldeed en hebben zij zich een compleet repertoire eigengemaakt. Sindsdien is de band uitgegroeid tot een absolute partyband met maar één doel: het feest compleet maken. Vele studentengala’s, bedrijfsfeesten, bruiloften en andere feestelijke manifestaties hebben het genoegen van een een Leuk Dat Je D ’r Bent- feest al mogen smaken.

De negen heren verstaan de kunst om met hun swingende muziek de zaal volledig op z’n kop te zetten als geen ander. Het repertoire bestaat uit bekende covers waarmee de zaal volledig in extase wordt gedwongen; de Engels- en Nederlandstalige covers met de grootste feestwaarde. Ze worden met zorg geselecteerd waarbij niet steeds de meest voordehandliggende keuzes worden gemaakt.

De energie waarmee de band zich op het podium presenteert is legendarisch. De blazers-sectie zorgt bovendien voor een krachtige extra dimensie. De zaal gaat plat, gegarandeerd!!

Boekingsinformatie: 9 personen

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2950 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling