LEV

LEV

LEV boeken, is de juiste keuze voor iedere gelegenheid. Of het nu een pleinfeest, tentfeest, club of kroeg is, LEV kan het allemaal!

Sindskort is de band weer terug in zijn originele bezetting. De afgelopen jaren is het wat rustig geweest rond de band, maar LEV is back in business. LEV is een (cover)band met een geheel eigen stijl en persoonlijkheid. Alle genres komen tijdens het optreden van de band voorbij, maar wel met een LEV-sausje erover heen.

Tijdens het avondvullend programma worden muziek en humor gecombineerd. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de lachspieren getraind worden en er heel de avond wordt gedanst, gesprongen en gezongen.

Door LEV te boeken, krijgt uw evenement meer muzikaliteit, meer interactie, meer plezier, meer beleving, meer energie, meer flexibiliteit, meer lol, meer waar voor je geld. De slogan van LEV is niet voor niets: ‘LEV is more!’.

De rode draad door het optreden van de band is humor en wordt verzorgd door frontman Stefan van Roon. Met zijn improvisatietalent en zijn geestige wijze van podiumpresentatie zorgt hij ervoor dat hij het publiek voor zich wint. Bassist Chris Vingerhoets is zijn rechterhand. Samen met toetsenist Ruben den Brok, drummer Arthur Mols en gitarist Matthijs Gaspar maken de vijf mannen van ieder optreden een topfeest. Deze waanzinnige muzikanten zijn van alle markten thuis en zijn compleet op elkaar ingespeeld. LEV boeken is het zeker waard en dat bewijzen ze telkens weer. De vele reacties op hun website en social media kanalen brengen elke keer weer een brede lach op de gezichten van LEV.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1895 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling