Mag Het Wat Zachter

Mag Het Wat Zachter biografie

Mag Het Wat Zachter is een band met een missie: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen. Om dit te bereiken geeft de band shows met een ijzersterke performance, een ongekende energie en een hoog muzikaal niveau.

De negenkoppige band speelt zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse hits, vaak verpakt in verrassende medleys en knallende mash-ups. De muziek is een feest van herkenning voor iedereen, maar tegelijkertijd altijd verrassend. Alles wordt gebracht met een enorm veel energie en interactie met het publiek. Het heeft zich bewezen: Mag Het Wat Zachter heeft duizenden mensen een onvergetelijk feest bezorgd.

Mag Het Wat Zachter is in 2008 opgericht in Rotterdam en uitgegroeid tot één van de succesvolste coverbands van Nederland met optredens door heel Nederland, België en Duitsland. De muzikanten hebben van begin af aan één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen. Met dit doel voor ogen speelde de band succesvol op onder meer vele festivals, studenten- en bedrijfsfeesten. Daarnaast is de band in 2010 te horen en zien geweest in de VARA-televisieserie ‘Den Uyl en de affaire Lockheed’. In 2015 speelde Mag Het Wat Zachter drie keer live op Radio 538.

In 2012 deed Mag Het Wat Zachter mee aan The Clash Of The Cover Bands, de grootste wedstrijd voor coverbands in de Benelux. Hier werd de band uitgeroepen tot een van de acht beste coverbands van Nederland.

Door de deelname aan deze wedstrijd nam de naamsbekendheid toe, wat leidde tot een flinke groei van het aantal optredens. De band is doorlopend bezig het repertoire te vernieuwen. Hierbij worden zowel klassiekers als recente top 40-hits toegevoegd.

In 2014 begon Mag Het Wat Zachter met een nieuwe uitdaging: een jaarmix maken met alle grote hits van het jaar. Deze jaarmix werd door diverse websites in binnen- en buitenland opgepikt. De band werd uitgenodigd de jaarmix live te spelen op Radio 538. Ook in 2015 maakte Mag Het Wat Zachter een muzikaal jaaroverzicht, en ook deze werd op Radio 538 gespeeld.

Begin 2017 was de partyband te gast bij het programma ‘Zapplive’ op NPO3. Hier speelde de band onder meer verzoeknummers van studiogasten. Zo speelde Mag Het Wat Zachter op verzoek van Jim Bakkum het nummer ‘Sexy Als Ik Dans’ van Nielson. Op verzoek van het publiek werden onder meer ‘Happy’ van Pharrell Williams en ‘Uptown Funk’ van Mark Ronson ft. Bruno Mars ten gehore gebracht.

De show bestaat uit 3 sets van 45 minuten

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 3250 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling