Manilla

Manilla

Manilla is een band die alles in huis heeft om snel tot de top van het Nederlandse coverband circuit te gaan horen.

Afkomstig uit diverse orkesten binnen het covercircuit, is deze band overal en altijd inzetbaar. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsfeest of een swingende uitgaansavond, telkens weer weten zij het publiek te bespelen, zodat elk optreden uitgroeit tot een ware sensatie. Niets is hun teveel.

Manilla combineert vakmanschap met entertainment. Mede door een stijlvolle en enthousiaste presentatie, weten zij menigeen te charmeren. Alle leden van Manilla kunnen lead zingen waardoor het optreden zeer afwisselend zal zijn.

Met een repertoire uiteenlopend in de meest verschillende stijlen, maakt Manilla van elke happening een feest. Van top 40 naar disco-dance classics en van Rock tot Nederlandstalig. Het complete assortiment is aanwezig om het optreden te doen slagen.

Een band valt of staat met een goed geluid. Manilla beschikt over een professionele geluidsinstallatie, waardoor op elk gewenst niveau gespeeld kan worden. Uiteraard wordt de bühne uitgelicht door middel van een prima lichtshow.

Nieuw: Manilla kan ook uitgebreid worden naar de Xtra Large bezetting. Dat is dan met haar blazerssectie, de “Street Horns”. De groep speelt dan 2 x 45 minuten allround covers met het accent op de jaren 80 en 90 en extra komt daar dan 1 x 75 minuten (!) een set met de “Street Horns” er bij. Samen met de blazers verzorgen zijn dan een dance classics repertoire, heerlijk swingend en perfect uitgevoerd!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2595 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling