Monroo

Monroo

MONROO is een spetterende muzikale sensatie met energieke muzikanten, bruisend van talent en ervaring. Deze 100% live allround coverband kenmerkt zich o.a. door enthousiasme, interactie, professionaliteit, kwaliteit en een fantastische zangeres.

De band biedt een concept waarbij men de totale ervaring van live muziek en entertainment zal ervaren als nooit tevoren. Deze bijzondere live belevenis wil en mag je dan ook niet missen!!!

MONROO staat voor een top show, waarbij je wordt meegezogen in de muzikale wereld of the most famous dance classics, rock of the 80’s, trance of the 90’s tot oer-Hollandse meezingers en the most popular megahits uit de huidige charts, die elkaar in een razend tempo zullen afwisselen.

MONROO is een unieke live belevenis met respect voor elke muzikale noot die wordt gespeeld. MONROO joins every party; geen enkel podia is hen te gek. Deze 5 gepassioneerde “The Amazing Five” musici van MONROO hebben dan ook maar één doel: “Let Us Entertain You!”

MONROO: Be part of it, so you won’t be missing it!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1995 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling