New Amen Corner

New Amen Corner boeken

Bringing on back the eighties met NEW AMEN CORNER

Een gloednieuwe show in 2018 van deze geweldige band. Ze brengen de 80er jaren terug op de manier zoals we van hun bekend waren van de 60er jaren. Met veel entertainment en grandioze muzikanten. Ga mee op deze reis terug in de tijd van Lang en veel haar, spandex kleding om een trip te maken met Retro anthems die je gedurende lange tijd vast zult houden.

De kleding van de band en de instrumenten die ze spelen zijn aangepast aan de 80’s. Deze uit 4 personen bestaande POWERHOUSE LIVE SHOW is een gooi terug in de tijd van de Synth pop gedrenkt tijdperk waarin we genoten van o.a. Duran Duran, Wham! En Depeche Mode, maar ook Van Halen, Huey Lewis en Bryan Adams. Vergeet je been warmers niet, het word gegarandeerd een avond gevuld mer klassiekers van de eerste song tot de laatste.

Wie zijn New Amen Corner?

Een introductie van de bandleden!

Lead zanger Glen Leon; een van die bijzondere talenten met een stem waarmee een enorm arsenaal van stemmen kan bereiken. Hij zingt met hetzelfde gemak Frank Sinatra tot Lionel Ritchie , Tom Jones tot Barry White . Met dezelfde passie en rauwe energie wat zijn publiek ademloos laat luisteren. Zijn entertainment waarde is moeilijk na te doen. Hij is ook een veelgevraagde sessie zanger voor verschillende platenmaatschappijen.

De toetsenist Jules benjamin begon als 11 jarige jongen met zingen , sindsdien heeft hij zich het bespelen van diverse instrumenten aangeleerd en heeft een bijzondere waarde voor de band. Hij werkte o.a. samen met Status Quo-Olly murs etc.

Jack ( Jacko Howson is de drummer van de band en Ondanks dat Jack nog jong is heeft hij al een behoorlijke ervaring opgedaan Jack begon met drummen toen hij amper 4 jaar oud was. Het resultaat was dat hij op 8 jarige leeftijd al in zijn 1e band speelde, werkte samen formeerde verschillende bands. Bij de tijd dat hij de school verliet was hij al een ervaren drummer.

De bassist/zanger heet Dave Howson. Zijn carriere begon in de Good Óle’memphis Rhytm an Blues maakte een grote hit met The Symbols (Bye Bye Baby & The Best Part Of Breaking Up) en werkte samen tot zijn dood met Alexis Korner.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling