NoiZZ

NoiZZ biografie

NoiZZ is een energieke 6-mans formatie die sinds de oprichting in 2005 niet meer weg te denken is uit het covercircuit. NoiZZ staat voor Fun, Feest, Energie, Kwaliteit en een vette show. Door ons gevarieerde repertoire gaat jong en oud gegarandeerd uit hun dak en zal een TOP avond beleven.

Melanie, Roy, Bram, Sergio, Fred en Norman zijn muzikanten die vol passie en energie klaar staan om de tent op zijn kop te zetten. Met deze knallende bezetting wordt elk feest een MEGA party!!!

NoiZZ weet in no time het publiek te vermaken met een gevarieerde mix van de nieuwste Top 40 en Top 100 hits, bekende Classics, Pop, Rock, Rap, Nederlandstalig en zelfs Dance covers. We zullen je verassen en entertainen. Eenmaal ‘on stage’ gaan alle remmen los met maar 1 doel de tent moet op zijn kop!

Of het in een kroeg voor 100 man is of op een festival voor 10.000 man, een bedrijfsfeest, feesttent, of bruiloft NoiZZ maakt uw feest compleet!

Naar NoiZZ ga je niet kijken en luisteren, nee NOIZZ GA JE BELEVEN!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2275 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling