Original Zillertal Sound – Rita und Andreas

Original Zillertal Sound – Rita und Andreas

Uit het prachtige Zillertal in Oostenrijk, het meest bekende dal van de wereld, komt veel goeds en dat is op de eerste plaats de muziek. Als je er door de dorpen wandelt, lijkt het wel of uit elk huis muziek klinkt. Als u bij de “Sonnwendhof” aankomt, net buiten het Zillertal in het plaatsje Schwaz, klinkt de muziek nog iets luider. Hier staat het huis van het echtpaar Rita & Andreas Slechter, van de “Orig. Zillertal Sound”. Andreas is tekstschrijver componist, en samen met zijn vrouw Rita, zijn beiden met hart en ziel muzikanten.

Ze spelen de oorspronkelijke Zillertal Sound, een eigen muziekstijl binnen deze zo populaire stijl volksmuziek. De “Orig. Zillertal Sound” maakt muziek die uit het hart komt, en geen imitatie is van andere groepen binnen dit genre. Het duo kiest een geheel eigen muzikale richting. De originaliteit in hun muziekstijl en in eerlijke en oprechte teksten, zijn het handelsmerk.

Naast de ongeveer 150 live optredens per jaar in hun thuisland Duitsland en in het buitenland, vooral in Zwitserland, Italië, Frankrijk, België, Nederland, Engeland en zelfs de Verenigde Staten enthousiasmeert het jonge paar het publiek (jong en oud), met hun stem en krachtige songs. Hoogtepunt voor de twee muzikanten was de onderscheiding voor de beste muzikale prestaties tijdens hun tournee in 2009 en 2010 in Amerika. “Hoewel ons leven vroeger werd bepaald door de landbouw, wonen we niet langer in het Zillertal, maar onze oorsprong ligt er nog steeds”, zegt Rita. De Zillertaler kostuums dragen de twee muzikanten met de nodige “ Tiroolse trots”, aldus Rita en Andreas.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 3450 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling