Partyband Sunshine

Partyband Sunshine biografie

Partyband Sunshine, vier muzikanten met jarenlange ervaring in de muziekwereld, die bij elk optreden er alles aan doen om het publiek uit zijn dak te laten gaan. Deze muzikanten beleven aan elk optreden veel plezier, waar ze het publiek ook bij betrekken, want dat is natuurlijk waar het allemaal om draait.

Door hun jarenlange ervaring weten ze elke gelegenheid tot een goed einde te brengen, waar nog lang over nagepraat zal worden. Zoekt u een band voor een feesttent, party-centrum, kroeg, bruiloft, of iets vergelijkbaars, dan ben je bij Sunshine aan het juiste adres.

Het repertoire van deze band bestaat uit circa 250 nummers, dus voor elk wat wils. Nederlandstalig, top 40, top 100, het maakt Sunshine niet uit. Als het publiek het naar zijn zin heeft, dan heeft Sunshine het ook naar zijn zin.

Sunshine heeft eigen licht en geluid. Natuurlijk is het mogelijk om samen met de band de wensen door te nemen voor het te houden evenement wat betreft licht, geluid en andere zaken.

Partyband Sunshine, DE band uit Leek en omstreken.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 995 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling