Project X

Project X

Een ultra modern strijdtoneel van spektakel, het “boss-level” onder feesten, a virtual game of music! Ben jij die onvermoeibare strijder die samen het energieke gevecht met de partysoldiers van Project X aan durft te gaan?

De warm-up van de avond wordt verzorgd door een eigen support act. Dit voorprogramma doorstaat met glans de krachtmeting met bestaande coverbands. Een lekkere binnenkomer voor het publiek dat zichzelf al laat gaan op de beats van de band. Nietsvermoedend voor dat wat komen gaat.

De laatste checken op gebied van techniek en veiligheid, het wordt donker, Dekking zoeken heeft geen zin meer. Het doek valt, in een klap wordt je meegezogen in de wereld van Project X. Een spervuur aan hits valt je aan. De charts van Spotify en Apple Music worden in sneltreinvaart live leeggetrokken. Je zal al je party skills in de strijd moeten gooien om het bij te benen.
Ze hebben de experience, the looks, the power en the attitude voor een oververhitte avond. De werkelijkheid zal even niet meer bestaan. Pas na de big bang gaat de powerknop op off en zul je het weten..

Is het game over of ga jij voor the next level? Project X…….. “I was there”

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling