Rock the 90’s

Rock the 90’s

De gouden formule… Een Super-Zanger en Super-Zangeres met een geweldige podium attitude.. Met daarachter een Ervaren Topband. Een Top Repertoire met Whitesnake, Anouk, Van Halen, U2, Kim Wilde, Doe Maar, Madonna, Heart, Nirvana, Blondie en vele anderen.

Super Geluid en LichtShow..!!!

Rock the 90s brengt een supervette show met spectaculair licht en een moddervette sound, zoals jullie gewend zijn van Santa Rosa en the Original ClassicRockShow. Alle grote rockhits uit de 90s gespeeld met veel energie en passie… dit was, is en blijft altijd onze muziek… Dat wordt genieten, feesten en meezingen.

De line-up is bijna dezelfde als bij de ClassicRockShow, dus met op front de supervocalen van Jan Willem en Sanne. Wil je avondje 90’s in de tent.. De bierpomp zal weer als vanouds lopen en de stemming is uitgelaten.. Rock the 90s is en blijft je beste keuze !!!

De Band

  • Jan Willem Ketelaers – ClassicRockShow
  • Sanne Groefsema – ClassicRockShow
  • Henk Maas – ClassicRockShow
  • Willem Vogels – ClassicRockShow
  • Mauricio Guerra Lopez – ClassicRockShow
  • Jusso Whistler – ClassicRockShow

Dus wil je weer eens een lekkere avond écht uit je dak met de beste Engels- en Nederlandstalige muziek uit de jaren 90? Wil je weer eens een hele lange avond alle nummers uit volle borst meezingen? Wil je weer eens de tijden van Santa Rosa en Monte Video doen herleven? Dan zien we je graag binnenkort terug bij een optreden vol hoogtepunten, een avond vol actie én hete energie?

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2550 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling