Rudolph and the Cranberries

Rudolph and the Cranberries biografie

Live Vocal Christmas Music

Rudolph and the Cranberries; een akoestisch kwartet van drie zangeressen en een gitarist. Minka Bodemann, Vera Buijink, June Fermie en Nico Maas maken met sfeervolle meerstemmige arrangementen elke kerstgelegenheid compleet. Geïnspireerd door de Andrews Sisters brengen ze een breed kerstrepertoire, variërend van traditioneel tot hits van nu. De groep heeft een unieke samenklank die luisteraars weet te raken. Met hun mooie harmonieën en warme uitstraling nemen ze je mee naar een waar Winter Wonderland.

De muzikanten leerden elkaar kennen op de Jazz-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam, en staan in deze formatie sinds 2012 op veel verschillende podia en evenementen in Nederland, België en Duitsland.

Rudolph and the Cranberries zijn niet alleen een speciaal ensemble voor de feestdagen van december; het hele verdere jaar treden zij ook op als ‘Hummingbird’, met stijlvolle meerstemmige arrangementen van romantische en feel-good klassiekers, maar ook mooie liedjes van nu.

The Band

SINGERS:
June Fermie
Vera Buijink
Minka Bodemann

GUITARIST:
Nico Maas

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling