Sesam Sensation

Biografie Sesam Sensation

Sesam Sensation is opgericht in 1974 en na ruim 40 jaar aan de top is Sesam Sensation uitgegroeid tot méér dan een begrip! Met meer dan 5000 shows in binnen- en buitenland en 2 felbegeerde muziekprijzen een van de meest geboekte bands van Nederland ooit!

De door Edgar Nijdam & Ronald Kolk gestylde artiesten van Sesam Sensation staan bekend om hun ongekende muzikale vaardigheden. Aan het front vinden we Anne Stalman & Sebastiano Zafarana bekend van o.a. ‘Op zoek naar Evita’ , ‘The Voice of Holland’ & ‘We Will Rock You’ waar Anne heeft samengewerkt met niemand minder dan Brian May van Queen!

Nederlandse Top 40 kiest voor Sesam Sensation
Sesam Sensation is erg trots dat radio-iconen Erik de Zwart (Top 40 & Radio Veronica) en Jeroen Nieuwenhuize (Radio 538) Sesam Sensation hebben gevraagd om de hits uit de lijst der lijsten uit te voeren in de “TOP 40 LIVE” theatertour ter gelegenheid van het
50-jarig jubileum van de Nederlandse Top40!

U gaat toch ook voor het hoogst haalbare resultaat?
Dat is ook het streven van Sesam Sensation. Samen met bekende producers hebben ze maanden gewerkt aan een nieuw concept! In deze wervelende show worden méér dan 200 hits uitgevoerd, verpakt in muzikaal hoogstaande “Mash-Up Medleys”.

In combinatie met een goede dosis publieke interactie en de nodige special effects, zijn dit dé ingrediënten voor dé unieke Sesam Sensation beleving en geschikt voor ieder evenement van Festival tot Club en van Feesttent tot Level A Event!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling