Switch

Switch

De band begon in oktober 2007 met repeteren en met meteen al een twintigtal optredens in 2008.

In 2009 meegedaan aan de voorrondes van “The clash of the coverbands”. Aanvankelijk puur voor het plezier, maar de band bleek tot meer in staat dan gedacht.

Via een gewonnen halve finale in poptempel Paradiso naar een 3e plaats tijdens de landelijke finale in een volgepakt 013 Tilburg.

Deze bliksemstart heeft de band geen windeieren gelegd. De band speelt inmiddels al jaren door het hele noorden van Nederland. Daarnaast zijn er geregeld uitstapjes naar andere provincies en zelfs het buitenland, om de Frankfurter Musikmesse als klinkend voorbeeld te noemen.

Het intensieve bandleven vormde eind 2014 voor zanger Richard Kikstra de noodzaak om de band te verlaten. Na al die jaren lag er voor de rest van Switch de uitdaging om een vervanger te vinden voor hun geroutineerde frontman.

Vanaf april 2015 heeft Bert ‘Solo’ Sturing dat stokje met verve en een vurige passie overgenomen.

De lat lag hoog, maar de band mag met recht trots zijn op de doorstart die Switch zo snel kon maken. Meteen voor de leeuwen tijdens het enorme ‘Spring Eenrum’ bewees Bert dat de rol als frontman hem op het lijf geschreven is.

Inmiddels zijn de toekomstplannen gesmeed, is het repertoire ververst en is er met Ids Eckhardt uit Sneek een fantastische nieuwe partner in licht- en geluidsvoorziening gevonden.

Een nieuwe uitstraling met dito website en een niet te stoppen honger naar al die feesten die nog volgen. Een prachtige toekomst voor een herboren band. Switch is er klaar voor!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling