Symphonic Cicero

Symphonic Cicero biografie

Symphonic Cicero: Een 8-koppige symfonische rockband met een vleugje guilty pleasure en classic rock. Het repertoire bestaat uit werk van ‪Marillion, ‪Pink Floyd, ‪Supertramp, Genesis, Kayak, ‪Alan parsons en vele anderen. De band is een jaar of 5 geleden opgericht als symfonische rockband uit de as van een reguliere coverband met dezelfde naam.. Cicero. Wellicht heeft u van ons gehoord, maar vergis je niet. De toevoeging ‘Symfonic’ zegt het al. We onderscheiden ons van het gros. Wij doen die covers waar menigeen zich niet aan waagt of wat ronduit niet gespeeld wordt.

Muziek vanuit het hart

Muziek vanuit het hart, muziek die ons beroert, muziek die ons raakt! We willen onze helden eren en een overtuigende show neerzetten die generaties terug doet verlangen naar hun jeugd. Het is een bont gezelschap, allen met een andere achtergrond. Sommige hebben veel ervaring en spelen in meerdere bands. Sommigen zijn ware oude rotten en anderen relatief onervaren. De een komt uit de blues, de ander uit de rock. We hebben echter een ding gemeen.. Symfonische en classic rock brengt ons samen. Ongeacht wat achter ons ligt.

Voor ons ligt het doel om de mooiste klassiekers met dezelfde essentie naar de luisteraar te brengen. De A-kant van dark side of the moon? Of een ruim 20 minuten durend epos van Marillion’s Misplaced Childhood..Wij doen het! Veel luistermuziek, maar we zijn ook bezig om een feest van herkenning neer te zetten op een wat meer up – tempo en dansbaar niveau. Hou je van de bovenstaande bands? Kom ons dan checken!

Shine on!
– Patrick Vermeulen – Zang
– Mandy vd Hoek – Zang
– Christine Smit – Zang
– Jan van Vliet – Drums
– Fred van Leeuwen – Bass
– Gert – Jan ’t Spijker – Toetsen
– Marcel Kivits – Gitaar, toetsen, Taurus
– Ramon Veldhoen – Solo Gitaar

Collectively known as Symphonic Cicero.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
 • Ervaringen

  4 / 5 sterren
  8/10

  "Henk"

  Een geweldige band met ras muzikanten die weten wat muziek maken is. Bij deze band klopt alles van het geluid en verlichting tot de uitvoering, een genot voor je oren.
  Toon meer
 • Bekijk alle reviews (1)