The Brat Pack

The Brat Pack

The Brat Pack is een coverband die swingende hits uit alle periodes voorbij laat komen, maar daarbij alle coverband-clichés keihard links laat liggen.

En dat is zo lekker aan deze all-star band, die zeer aanstekelijke en dansbare tunes ten gehore brengt. The Brat Pack heeft een swingende mix samengesteld van de meest bekende rock ’n roll, swing en soulhits: keer op keer wordt het één groot feest, waarbij het dak eraf gaat!

The Brat Pack is een acht-koppige hitsensatie bestaande uit 2 zangers, toetsen, gitaar, drums, bas, trompet & saxofoon (eventueel uit te breiden met twee extra blazers).

The Brat Pack bestaat uit zeer ervaren muzikanten die al jaren in verschillende bands met elkaar het podium delen. En nu vonden ze het tijd om zelf een coverband op te richten. Een coverband, die het net eventjes anders doet. Bam. The Brat Pack was een feit.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 3675 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling