The Clarks

The Clarks

The Clarks hebben zich gespecialiseerd in the sound of the fifties, sixties en seventies.

Een periode uit de muziekgeschiedenis die een breed publiek aanspreekt. Niet alleen tieners van toen, maar ook de jongeren van nu.

The Clarks nemen u mee op een magical history tour door de jaren 50, 60 en 70. Zij brengen de tijden terug van de Rock and Roll, The Beatles, The Rolling Stones, Joe Cocker, KC and The Sunshineband, The Police en Nederlandse topper zoals The Golden Earrings. Gouden klanken die van ieder feest een absolute topper maken

Ook The Clarks traden op in Ahoy. In 1993 hadden zij een geheel eigen productie. Ahoy trok toen vele duizenden bezoekers en was tot de nok toe gevuld. Zelfs het koninklijk huis was bij deze show vertegenwoordigd. Het is nog steeds één van de hoogtepunten uit de glansrijke carrière van The Clarks.

Het team voelt elkaar na al die jaren en vele optredens goed aan. Professionaliteit, betrouwbaarheid en ervaring vormen de ingrediënten voor de topkwaliteit die The Clarks in Nederland en ver daarbuiten tot de nummer één op hun gebied maken.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1550 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling