The Embers

The Embers

De band The Embers heeft zijn sporen in muziekland al behoorlijk verdiend. The Embers is een professionele coverband, bestaande uit zeer bekwame musici met een duidelijke missie: een spetterend en onvergetelijk feest maken van elk optreden!

Met de ervaring die zij hebben opgedaan tijdens honderden shows zetten The Embers wekelijks met een nooit aflatend enthousiasme alles op alles om dit te realiseren.

Deze band kan een feestje bouwen en dat is niet onopgemerkt gebleven. Zo speelden The Embers al in het voorprogramma van o.a. Bløf en Van Dik Hout. Daarnaast speelden ze voor bijna alle grote studentenverenigingen in Nederland en voor diverse grote bedrijven, festivals, sportclubs en vele bruiloftsfeesten. Ook werd de band gevraagd door het Ministerie van Defensie om in Afghanistan op te treden voor de Nederlandse militairen en verzorgden ze het knalfeest in het Oranjehome op het EK Voetbal 2004 in Portugal.

The Embers brengen diverse muziekstijlen: van Soul en Rock ‘n’ Roll tot Pop en stevige Rock. Dankzij de pompende ritmesectie, de in Soul en Rock gedrenkte vocalen en de spetterende blazers wordt het gevarieerde repertoire op overtuigende wijze neergezet.

Het repertoire is zorgvuldig gekozen en bestaat zowel uit nummers van moderne artiesten zoals Amy Winehouse, Bruno Mars en Black Eyed Peas, als uit klassiekers van onder meer The Pointer Sisters, James Brown en The Blues Brothers. Maar ook nummers van Nederlandse artiesten zoals Anouk, De Dijk en Doe Maar komen aan bod.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2195 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling