The Hillbilly Moonshiners

The Hillbilly Moonshiners

Voortbordurend op het succes van artiesten als Mumford and Sons en The Common Linnets is The Hillbilly Moonshiners een act die zich richt op het spelen van popmuziek in een country- of bluegrass jasje. Dit alles voorzien van een humoristische ondertoon.

Op eigen wijze proberen deze jongens hits te verbasteren in een unieke remake. Naast deze vooral ”grappige” liedjes spelen ze ook echte klassiekers van bijvoorbeeld Johnny Cash, Mumford & Sons en John Denver. Hierdoor bieden ze een avondvullend programma met echte feestknallers op feesten en partijen, maar ook voor de echte country en bluegrass liefhebbers op festivalsl. Echter, humor blijft wel de basis van de band.

In oktober 2014 lanceerden ze de videoclip van hun eerste single ‘Single Ladies’, welke een cover is van de Amerikaanse zangeres Beyoncé. Een dikke hit zo bleek, met een kleine 1.000 views in de eerste week. De reacties zijn lovend en enthousiast! The Hillbilly Moonshiners boeken? Informeer naar de mogelijkheden!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling