The Rich And Famous

Biografie The Rich And Famous

‘Ieder optreden is gegarandeerd een groot  feest en een daverend succes!’

THE RICH AND FAMOUS is een energieke, aantrekkelijke en professionele coverband bestaande uit een sensationeel zangduo, geweldige  muzikanten en een professioneel licht- en geluidsteam.

Zanger Wouter Vink kreeg bekendheid met zijn deelname aan The Voice of Holland en won vele harten door zijn stem en uitstraling. Zangeres  Lynn Stephans is een prachtige verschijning met een onuitputtelijk dosis energie en een fenomenale stem.

De  bandleden bestaan uit professionele musici die grote projecten achter hun naam hebben staan en o.a. het podium deelden met  artiesten als Kenny B, Mr Probz, Van  Velzen, Wolter Kroes, Xander de Buisonjé en vele anderen.

De band brengt een onvermoeibare afwisselende show met onder andere de allernieuwste hits, dance classics,  NL-talig, dance, rock en de beste songs uit de 90’s.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 3350 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling