The Telstars

The Telstars

De professionele feestband en coverband THE TELSTARS bestaat uit een combinatie van jarenlange ervaring en jong dynamisch bloed. Steeds weer bewijst deze formatie met succes tot de betere feestbands van Nederland te behoren. Een niet te onderschatten factor daarin is dat zij een echt familie bedrijf zijn. Een hecht familiebedrijf bestaande uit vader, zoon en dochter. Marno Kerdijk, Tino Kerdijk en Christa Kerdijk.

THE TELSTARS omlijsten uw bruiloft, huwelijksvoltrekking, vernissage, verjaardagsfeest, dinerdansant, bedrijfsfeest, dorpsfeest, kermis, tuinfeest of après-ski party. Ook kunnen zij een oergezellige Nederlandstalige avond verzorgen door het arsenaal aan gezellige meezingers die ze in huis hebben. De band treedt vooral daarom regelmatig op als support act met artiesten als Nick & Simon, Peter Beense, Wolter Kroes, Jan Smit, Piet Veerman, Frans Duijts en Dries Roelvink.

Naast al dit Nederlandstalig materiaal is de band net zo goed thuis in echte dance knallers zoals, Think van Aretha Franklin of Relight my Fire van Dan Hartman en meer. Ze zijn in staat deze nummers opzwepend en met extra peper uit te voeren om de dansprikkels maximaal op te roepen. Ze staan voor entertainment en spelen in plaats van vaste setlijsten, direct in op de wensen van het publiek door ze keer op keer te verrassen met het juiste allround repertoire en non-stop aangepaste pauzemuziek om de sfeer hoog te houden. Tegelijkertijd kenmerkt de band zich door het kort houden van die pauzes. Maar ook door een geluidssterkte die beslist aangenaam is voor ieder oor en door hun eigen speciale manier van omlijsten want een feest moet in één keer goed gaan , het kan niet over.

Een feestband de taak geven uw feest te omlijsten is een kwestie van professionaliteit en vertrouwen. Dat ze dit hoog in acht nemen, hebben deze muzikanten in jaren beroepsmatig entertainen intussen wel aangetoond. Zeker als u zich bedenkt dat er inmiddels al meer dan 6000 geslaagde feesten op hun naam staan.

THE TELSTARS garanderen u een 100% geslaagd feest.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling