The Woof

The Woof

The Woof, een stel jonge honden die wel raad weten met de oude klassiekers. Van gevoelige blues, tot swingende rock’n roll, tot knallende rock. Denk aan nummers van Queen, ACDC, The Rolling Stones en Led Zeppelin, maar ook The Beatles, The Eagles en Elvis!

De afgelopen vijf jaar heeft de band op verschillende kroegen en festivals in Nederland gestaan en hebben ze kunnen laten zien dat ze eigenlijk gewoon in het verkeerde tijdperk geboren zijn. Als rock’n roll legendes strak in pak en met de puntschoenen aan gaan ze elk podium onbevreesd en met een flinke dosis energie te lijf! Zo heb je ze kunnen zien in kroegen als het Bluescafé in Apeldoorn en stonden ze in de finales van bandwedstrijden als de Wraak van Salland en de Clash of the Coverbands.

The Woof is te boeken voor uw bruiloft, (bedrijfs) feest, uw kroeg of voor iedereen die op zoek is naar een muzikale belevenis!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling