Time Out

Time Out

De band Time Out was van 1984 tot 1994 in het noorden en het oosten van Nederland erg populair en een veel gevraagde band op bruiloften en partijen, waarbij gezelligheid en entertainment op nummer 1 stonden.

Het succes van Time Out breidde zich snel uit nadat in 1986 de single Colorado / It´s gonna be Better´ uitgebracht werd. Niet lang hierna volgde de tweede single; ‘Die Mooie Roos van Mexico en ‘Je Bent Zo Veranderd’. Na meer dan eenendertig jaar zijn deze nummers nog altijd zeer populair bij de Piratenzenders en de vele dorpsfeesten en dit betekende voor Bert Jipping en Henk Westrup – de bandleden van het eerste uur – een eerste aanzet om de draad weer op te pakken en het podium weer op te gaan.

Aangevuld met Erik Sterken is Time Out weer helemaal back en bestaat hun repertoire uit een mooie mix van oude nummers en zal het kenmerkende jodel geluid van Bert Jipping iedereen Back in Time nemen naar Time Out.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1450 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling